Hozzávalók: egy kis fej hagyma
egy kis cukkini
spenót levél / ahogy érzed, nekem kis levelű van a kertben /
rizs tej / most az volt, de szerintem kókusztejjel is fincsi /
kapor, tisztított víz, pici himalája rózsaszín só és egy pici, vegantéria
Hagymát összevágtam, majd pálmazsíron megpuhítottam.
Ezt Anyutól tanultam. Soha nem szokta a hagymát dinsztelni, hanem ráönt vizet a hagymára és megpuhítja. Szerintem könnyebben dolgozza fel a gyomor.
Utána beledobtam a spenótot, cukkinit / nem sóztam le előre!!/. Fedő alatt talán 2 percig pároltam. Egy picit kivettem belőle, mert imádom, hogy a fogam alatt res a zöldség.
A többit pedig botmixerrel és a rizs tejjel összeturmixoltam, nem teljesen pépesre.
A tetejére tettem a kiszedett spenót-cukkinit.
Nagyon fincsi lett.
Váljék EGÉSZ-ségedre:))
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése