2012. augusztus 24., péntek

Mákos guba:) másképpen :))






Már többen  elkészítették ezt a finomságot, s mivel imáááádom a mákot, így csatlakoznom kellett ehhez a táborhoz:)
Nos, karikázd fel a banánt.
Én mivel nem áztattam be előző este a datolyát, így a következőképpen készítettem el.
Kiszedtem a magját, majd tisztított vízben  felforraltam és leöntöttem az első levét. Majd ismét egy picit átpuhítottam a vízzel. Utána a ledarált mákot a datolyával és egy kis vízzel / én abból a vízből tettem bele, amelyben megfőztem / botmixerrel összedolgoztam. Nagyon krémes állagú lett

Kenegesd be vele a banán szeleteket. Ennyi:)))

Amit még a tányéron láttok, az a Nóri által kapott gyümölcs lapom, melyet előre felszeleteltem és megkentem a mákos-datolyás krémmel, majd a következő rétegre lekvárt kentem.
Ééés sütikém is lett :))

Jóó étvágyat :))