Szóval, az egyik sós, a másik édes :)
Az avokádót hagyjuk megpuhulni. Kinek mi a bevált recept, én újság papírba csomagoltam, hogy megérjen, kellőképpen. Utána megpucoltam és kettévágtam.
A sós része:
Avokádót, mustárt, sót és fokhagymát, botmixerrel jól össze kell dolgozni. Én nem tettem bele borsot, de ha
úgy érzed, Te tegyél :) Ez a sós változat, a reggelihez készült, pirítós kenyérre.
Tipp: hogy ne barnuljon meg, a magját tedd bele, folpackozd le és irány a hűtő.
A receptet aranykezű, Katától vettem, mert hogy fodrász a Lelkem :)
Édes része:
Avokádót, mézzel és kakaóporral botmixerrel dolgozd össze. Habnyomóval nyomtam kis pamacsokat a banánszeletek tetejére. Vörös áfonyával díszítettem.
A receptet Nórikájától vettem:
www.fittnok.hu
Váljék EGÉSZ-ségedre:))