2012. július 14., szombat

Bevállalós főzelék:)


Miért ez lett a neve?
Leírom a hozzávalókat és megérted:) Sőt, azt fogod mondani Kedves Olvasó, hogy huha...na ilyet sem ettem még.
Tehát a hozzávalók: - cukkini
                              - sárgarépa
                              - spenót / szerencsém van, mert folyamatosan van spenótom:)/
                              - porcsin
                              - kókusz reszelék
                              - hagyma
                              - fokhagyma
                              - kókusz zsír
                                díszítés petrezselyem és sárgarépa "virág".
Először is, a zöldségek megpucolása után, lereszeltem a cukkinit, majd a sárgarépát. A spenótot,  porcsint, nem vágtam össze. A hagymát, ahogy már korábban írtam, odatettem a kókusz zsíron, egy kis tisztított vízzel párolni. Így könnyebben emészthető. Majd rádobtam a hozzávalókat, tettem még bele, egy kis vegantériát és himaláya rózsaszín sót. Belenyomtam a fokhagymát és szórtam rá kókusz reszeléket, ami megmaradt a kókusz tej készítésből.
Rövid ideig pároltam.

Nem írok mennyiségeket, ez ugye feltűnt:)! Miért? , mert találomra dolgoztam, fő, hogy nyugodt legyél, hagyd, hogy a fantáziád dolgozzon és élvezd amit csinálsz :)))

Ha kívánsz hozzá feltétet, akkor nosza, találj ki valamit. Én  ettem hozzá egy fél kornspitz kiflit. Nagyon szeretem, ez az egy, amit időközönként megeszem:) Kenyeret nem eszem.
Egy picit hagytam hűlni, langyosan, sőt hidegen is finom az íze.

Váljék EGÉSZ-ségedre:))