2012. július 4., szerda

Családi smoothiezás:)


Ma is nagy meleg volt s van is még, így nagyon jól esett Nekünk a smoothie.
Hozzávalók: sárgadinnye-alma-őszibarack-fél banán és tisztított víz.

Természetesen lehet hozzá tenni mézet is, ha valaki kívánja.

Váljék EGÉSZ-ségedre:)

Miért döntöttem így???, olvasd el:)

Egy pár szót szeretnék írni Kedves Olvasóm.

Természetesen Mindenki életében vannak változások tapasztalások, célok és elhatározások. Ez nem történt nálam sem másképpen.

Hogy miért is hoztam azt a döntést, hogy odafigyelek Magamra?
Sok spirituális könyvet olvastam. Igen, igazad van, hogy ez már olyan elcsépelt dolog, de azt hiszem nagyon is fontos, hogy másképpen lásd a világot és tudd, hogy sokkal több van Benned, mint azt Te hinnéd, vagy elhitették Veled!!:)

A gondolkodásom már régóta "más".  Van, aki érti, van aki nem. Sebaj, a lényeg, hogy sok sok tapasztaláson "kell" keresztül mennünk. Minden értünk van, hogy fejlődjünk és tanuljunk. Igaz  nekem is el kellene hinnem, hogy mennyi  kincs van bennem. Olyan is, melyet még nem aknáztam  ki.
Elkanyarodtam a témától:)

Vallom, hogy ami bent, az kint. Ugyanez vonatkozik az étkezésre is.

Igen, eddig nem igazán fogyasztottam el úgy az ételt, hogy odafigyelve rá, hogy szép legyen, hogy valóban a testem táplálására szolgáljon és nem csak! arra, hogy jóllakjam.
Bevallom így volt, annak ellenére, hogy nekem mindig jelzett, ha nem a jó "ösvényen" haladtam. Nem véletlenül mondják, hogy friss és organikus ételeket fogyassz. Persze, gondoljátok sokan, hogy jaj, hagyjál már ezzel a hülye szöveggel, egy jó csülkös bab levesnél, egy pörköltnél, egy sütinél, egy ...sorolhatnám azt hiszem hosszasan, hogy annál nincs is jobb. Ha kívánod, egyed. Én nem arra szeretnélek rábeszélni, hogy lépj az utamra, vagyis, jó lenne, de majd akkor tedd meg, ha Te is úgy érzed belül, hogy valami nem az igazi!!

Eljött egy pont az életemben. Igen, a nacik is szorítottak, ami roppant mód zavart. Főleg a motoros naci, amit alig tudtam lecibálni magamról. / jelentem, ma minden gond nélkül feljön és nem kell görcsöljek vele:)/. Menjünk motorozni:), láttad a kisfilmet?, mert ha nem, akkor tekerj lejjebb gyorsan a bejegyzéseknél és nézd meg!!!!!

Szóval, megismerkedtem a facebookon egy nagyon kedves emberrel, Tiborral  Hálás vagyok Neki:) Arra már nem is emlékszem hogyan, de lényeg, hogy felbukkant az életemben. / lehet szidni a facebookot, de rengeteg barátot szereztem, én szeretem. Az, hogy mindent tudnak Rólad?...nekem nincs takargatni valóm!/.
Tibor, smoothiekat készít és nagyon jó meglátású Fiatalember, aki megtapasztalta ennek az ÉLET-formának a csínját binját. Aztán jött a Nóri:) Ők, már régebb óta élnek eszerint, tehát nagyobb tapasztalatuk volt ebben, mint nekem, de ...én követtem Őket s nem bántam meg.
Nagyon jó kis közösség, megosztjuk, hogy éppen aznap ki, mit készített és nem utolsó sorban, hogy mit érez, milyenek a napjai és mi változott a  mindennapjaiban.

Olyan jó megérezni annak az ízét, hogy finom, friss turmixot iszol, hogy energiával teltebb vagy, hogy megy le rólad a kiló / ami éppen zavart!/, hogy szebbnek látod a napokat:)
Nem kell mást tenni, mint egy döntést meghozni és kipróbálni.

Mindenki másképpen vall erről. Nekem is van olyan ismerősöm, aki azt mondja,  mekkora marhaság, amit csinálok. Viszont, jelentem, tudok róla, hogy vannak néma követőim és ennél nem kell több nekem. Kapok biztatást, mely szintén nagyon jól esik. Kinek ne esne jól:))

Tehát, ha úgy érzed vedd elő a turmixgéped és légy kreatív!! Próbáld ki azt, hogy csak egy ételt helyettesítesz vele. Vagy, ha komolyabb elhatározásra jutsz, akkor nosza, lehet akár, ebben a nagy melegben pláne, az egész napos ételed.

Minden a Te döntésed!!!

Viszont amit tapasztalni fogsz. Jobb közérzet, szebb bőr, fényesebb köröm, haj. Élettel teli leszel belül, és ragyogni fogsz, mint egy gyöngyszem.
S a végén, az én kis szösszenetem, Neked, szeretettel:)))
Csillogj mint egy gyöngyszem,
a kulcs is ott van Te Veled,
Minden percben megleled,
Nyiss ki vele sok sok szívet,
Legfőképpen a Tiedet
és érezd a finom meleget s a szeretetet:)))
ahogy Tibor írja a SZER-ETET a GYŰL-ÖLET  :) Bizony:)