2012. július 31., kedd

Narancsbőr?...viszlát:)))

 

A narancsbőrtől nagyon sok Hölgy szenved.
 
A fiatalok körében legalább olyan gyakori a narancsbőr, mint az idősebbek esetében.
Sok receptet olvashattok. Jaj, és mennyi pénzt el lehet költeni, különböző szépség szalonokban:))
.
A narancsbőrtől meg lehet szabadulni tudatos táplálkozással és rendszeres testmozgással!!!!!, valamint a zöld smoothiek fogyasztásával.!!!
Az alma, az ananász, citrom, kivi, grapefruit, mind hozzájárul a csodás alakhoz.
Növeld meg  a napi folyadék fogyasztásodat , és térj át egy egészségesebb életmódra. Hahóóóó:))

Nem valószínű, hogy egyik napról a másikra azonnali változást fogsz tapasztalni, de mint mindenhez, ehhez is kell TUDATOSSÁG. Türelemmel és kitartással teljesen kisimulhat a kérdéses bőr felület:))

Csajok, Lányok, Asszonyok!
Minél több zöld smoothie, folyadék és bizony mozgás.
Tudom nem mondtam újat, de nekem a smoothie hozta el a megfelelő eredményt.
Kívánok Nektek csodás bőrt és szép napokat :))



Szeder:) Ismerd meg Te is:)





A szeder közkedvelt gyümölcs, formáját tekintve leginkább a málnához hasonlít, színe viszont sokkal sötétebb. A szeder kertekben és vadon is megterem, fanyar ízét mindenki ismeri, nyár közepén érik ez a különlegesen értékes gyümölcs. Olyan mértékű értékes tápanyagokkal rendelkezik a szeder, hogy nagyon sokáig nem is gyümölcsként, hanem értékes gyógynövényként tartották számon. Vitaminok tekintetében megtalálható benne igen nagy mennyiségben az A-, B1-, B6-, C-vitamin, folsav, ásványi anyagokban is igen gazdag, megtalálható benne a kalcium, kálium, foszfor, magnézium, vas, mangán, réz. Különlegessége abban rejlik, hogy rengeteg antioxidáns flavonoidot tartalmaz, ennek köszönhető gyulladáscsökkentő hatása. Az antioxidánsnak köszönhetően immunerősítő hatása erőteljes, ezáltal gátolja a kórokozó baktériumok szaporodását, candida megfékezésére is kiváló. A szeder rendszeres fogyasztása csökkenti a rák kialakulásának kockázatát, javítja az emésztést, tisztítja a bélcsatornát, vese és hólyagpanaszokra is kiváló. A szedernek nem csak a gyümölcse, de a levele is felhasználható, az ebből készült tea is kiváló gyógyhatásokkal bír. Alkalmas vércukorszint csökkentésére, salaktalanításra, szájnyálkahártya és fogínygyulladás kezelésére