2012. július 3., kedd
Padlizsános, hagymás, répás étel:)
A mai menü alapanyagai:
Padlizsán, sárgarépa, hagyma, spenót, szezám mag, napraforgó mag és őszibarack.
A padlizsánt felszeleteltem, sóval és grill fűszerrel fűszereztem, majd állni hagytam. Felszeleteltem a répát, karikára vágtam a hagymát / nagyon megkívántam:))/, majd szedtem egy kis spenótot a kertből. Elő a serpenyőt....beletettem egy kis pálma zsírt és olíva olajat. És mehetett bele, minden. Amikor jó volt már a padlizsán, kiszedtem a serpenyőből.
Nem az a cél, hogy agyon süssük, így sem túl jó, ha hőkezeljük az ételt.
Miért írom? Mert most, hogy sok turmixot iszom érzem, hogy ha főtt ételt eszem, elfáradok tőle. No, de erről majd írok ám:))
Úgy döntöttem, hogy őszibarackot eszem hozzá:) Nekem ízlett:)
Váljék EGÉSZ-ségedre:)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése