2012. június 26., kedd

Padlizsán fűszerezve és kicsit sütve:)


Mai ebéd:)

Hozzávalók:   Padlizsán
                     Sárgarépa,
                     Fehérrépa
                     Oliva olaj, grill fűszer, fokhagyma / nekem saját készítésű krémem van, de teljesen jó, ha összenyomsz annyi fokhagymát, amennyit szeretsz. /
                     Napraforgómag és zabpehely

Elkészítés:  Mosás, szeletelés. Öntsél oliva olajat a tányérba, és tegyél bele grillfűszert. Pici só fokhagyma. Ki többet tesz bele, ki kevesebbet. Én imádom.  Egy picit  hagyd állni benne a fűszert. Persze nincs kizáró ok, hogy a kedvenc fűszereiddel ne told meg. Csak bátran, légy kreatív:))
Utána kenegesd be vele a padlizsánszeletet.

Én először a száraz tepsiben megpirítottam a napraforgómagot  és a zabpelyhet. Isteni az illata is, no meg majd ha készen vagy az egésszel és megszórod , ropogni fog  a fogad alatt, hmmm:)
Utána jöhet a padlizsánszelet, majd a zöldségek  átsütése.

Díszítsd ízlésvilágodnak megfelelően, mert fontos, hogy a SZEM is kívánja az ÉTELT és TÁLALD.

Váljék egészségedre:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése