2012. június 26., kedd
Padlizsán fűszerezve és kicsit sütve:)
Mai ebéd:)
Hozzávalók: Padlizsán
Sárgarépa,
Fehérrépa
Oliva olaj, grill fűszer, fokhagyma / nekem saját készítésű krémem van, de teljesen jó, ha összenyomsz annyi fokhagymát, amennyit szeretsz. /
Napraforgómag és zabpehely
Elkészítés: Mosás, szeletelés. Öntsél oliva olajat a tányérba, és tegyél bele grillfűszert. Pici só fokhagyma. Ki többet tesz bele, ki kevesebbet. Én imádom. Egy picit hagyd állni benne a fűszert. Persze nincs kizáró ok, hogy a kedvenc fűszereiddel ne told meg. Csak bátran, légy kreatív:))
Utána kenegesd be vele a padlizsánszeletet.
Én először a száraz tepsiben megpirítottam a napraforgómagot és a zabpelyhet. Isteni az illata is, no meg majd ha készen vagy az egésszel és megszórod , ropogni fog a fogad alatt, hmmm:)
Utána jöhet a padlizsánszelet, majd a zöldségek átsütése.
Díszítsd ízlésvilágodnak megfelelően, mert fontos, hogy a SZEM is kívánja az ÉTELT és TÁLALD.
Váljék egészségedre:)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése